Overhalte dieselpumper og dieseldyser

 

Dieselpumpe og dyser er helt avgjørende for at en dieselmotor skal fungere optimalt. En dieselpumpe som ikke gir korrekt mengde innsprøytet diesel til forbrenningen eller en dyse som «henger», vil kunne føre til:

  1. At motoren ikke yter den effekten den skal
  2. At drivstofforbruket blir unødvendig høyt
  3. Og/eller at motoren blir skadet

Ved motorbytte bør alltid dieselpumpen og dysene testes i prøvebenk for å kontrollere at de fungerer perfekt før de monteres på den nye motoren. Feil med pumpe og dyser kan føre til stempelskader, eventuelt motorhavari.

Viktig ved overhaling av dieselpumper

Vår leverandør av dieselutsyr har ISO 9001 sertifisering. Fabrikken legger særlig vekt på fire faktorer ved overhaling av dieselpumper:

  1. Rengjøring
  2. Vurdering av kompnenter som skal byttes
  3. Sammenmontering
  4. Testing

Prosessen begynner med en fullstendig demontering av pumpen, før alle delene blir utsatt for en unik renseprosess som sikrer at alle deler er fullstendig fri for smuss og støv. Deretter blir alle deler som ikke tilfredsstiller original spesifikasjon byttet ut med nye deler. Enkelte deler blir uansett alltid byttet med nye.

Test av dieseldyser og pumpe:

Før en dyse eller dieselpumpe forlater fabrikken blir den alltid testkjørt i avanserte testbenker.

Vårt program består av dieselutstyr fra verdens ledende produsenter som Bosch, Siemens, Delphi, Denso.

Partikkelfri dieselpumpe etter sammenmontering:

For å sikre seg mot at partikler i luften skal komme inn i pumpen foregår sammenmontering av pumper i lokaler som er klimakontrollerte med filtrert luft under overtrykk.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden vår. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden.