Vår garanti

 

Motor & Gear AS bestreber seg på at reklamasjoner skal behandles raskt og smidig. Alle våre produkter leveres med ett års garanti, uansett kjørelengde. Ved feil på våre produkter dekker vi arbeidskostnad à 550,- eksl mva ved utskifting/reparasjon. Vi følger timeantall fra Autodata.
Kvittering må fremlegges.
Vi dekker ikke leiebilkostnader.

Ved mistanke om feil på våre produkter skal vi kontaktes før eventuell feilsøkning/reparasjon iverksettes, ellers kan garantien settes ut av kraft.

Vi krever vanligvis ikke forhåndsbetaling for produkter ved omlevering, dersom et bilverksted har stilt en diagnose om at produktet må byttes. Det er viktig at  reklamasjonsproduktet returnerer oss snarest mulig, i forhold til  reklamasjonsfrister overfor våre fabrikker.

Motor & Gear AS har i 37 år levert motorer, topplokk, girkasser, turboer og dieselutstyr til norsk bilbransje.
Vi har et nært samarbeid med våre leverandører (hovedsakelig i Nederland), og vet av lang erfaring hvilke fabrikker vi virkelig kan stole på. Ikke desto mindre; reklamasjoner vil oppstå fra tid til annen. Da er det vesentlig for kunden å ha handlet med et firma som foretar tett oppfølgning med rask og smidig løsning på problemet.

Du kan stole på Motor & Gear AS!

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden vår. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden.